drpaga62@gmail.com 06(70)319-3891, 06(1)203-4880

A TOKUYAMA UNIVERSAL BOND egy kétkomponensű, önkötő fogorvosi ragasztó rendszer mind a közvetlen, mind a közvetett helyreállításhoz, melyet önsavazó, szelektív-zománc-etch és Total-etch technikákhoz lehet használni.

Univerzális ragasztóanyagként úgy fejlesztették ki, hogy teljes mértékben kompatibilis legyen a fényre kötő, önkötő és kettős térhálós kötésű kompozit anyagokkal.

A TOKUYAMA UNIVERSAL BOND javítja a polimerizálható gyantaanyagok (adhesive resin cement, acrylic resin és kompozit resin) kötőerõsségét olyan közvetett helyreállító anyagokhoz, mint az üvegkerámia (porcelán), az oxid- kerámia (cirkónium és alumínium-oxid), a fémek (nemes és nem- nemes) és gyantaanyagok, beleértve a szervetlen töltőanyagot.

Responsive image

Az aktív kémia kiváltja az önkeményedést és nagy kötési szilárdságot biztosít

A Tokuyama Dental America büszkén jelenti be a Tokuyama Universal Bond bevezetését, amely egy kétkomponensű univerzális ragasztó, amely nem igényel felületi keverést, fényre keményedést vagy várakozási időt a felhelyezés után. A gyors és egyszerű felhordás csökkenti a székre fordított időt, különösen a többfogú előkészítésnél.

Az Universal Bond minden maratási technikában használható: önmarás, teljes maratás és szelektív maratási mód a közvetlen és közvetett restaurációkhoz. Úgy tervezték, hogy teljesen kompatibilis legyen a fényre keményedő, önkötő és kettős térhálósodású kompozit anyagokkal. Valódi univerzális ragasztóként a Universal Bond nem igényel további aktivátorokat vagy alapozókat, így készletköltségeket és gondokat takarít meg.

A Tokuyama Universal Bond nagy tapadási szilárdságot biztosít a polimerizálható gyanta anyagokhoz (ragasztógyanta cement, akrilgyanta és kompozit gyanta) és közvetett helyreállító anyagokhoz, mint például üvegkerámiához (porcelán), oxid-kerámiához (cirkónium-oxid és alumínium-oxid), fémekhez (nemes- és nem-oxid). értékes) és gyanta anyagok, beleértve a szervetlen töltőanyagot. A Tokuyama Universal Bondnak gyakorlatilag nincs műtét utáni érzékenysége.

https://universalbond.tokuyama-us.com/
https://www.tokuyama-us.com/